Învaţă să skiezi

Dacă ești începător, dornic să te distrezi, dornic să înveți cum să gestionezi terenul în siguranță, noi te ajutăm.

De ce să nu profiți la maxim de timpul tău pe zăpadă?

Acest curs de schi este destinat schiorilor începători.

Învaţă să skiezi într-un mediu de grup îmbunătățește pregătirea oferită de instructorii noștri calificați. Credem că este mai distractiv și mai ușor de învățat in grup.

Cursul include:
• Șase ore de instructive pe zapadă
• Ski pass in timpul lecțiilor
• Comunicare in cască
• O sesiune analiză video după curs
• 20% reducere din următorul program cu noi
• Limită de șase participanți

Ne propunem să oferim beneficii de lungă durată. Pe lângă calitatea superioară a antrenamentului pe zăpadă, îţi oferim o sesiune online de analiză video a mișcării, după completarea cursului. In felul acesta te putem ajuta sa progresezi şi după ce terminăm cursul. Curricula programului urmează o progresie coerentă. În prima zi vei învăța noțiunile fundamentale, cum ar fi: cum să aluneci pe zăpadă, cum să te oprești și cum să faci primele viraje, precum și cum să-ți poziționezi corpul pe schiuri. Zilele rămase vom lucra asupra abilităților specifice de schi: rotație, folosirea canturilor și presiune, adaptate nivelului tău. Timpul pe zăpadă îmbină exerciții și schi liber.

Scopul nostru este să te progresăm pentru a explora pȃrtii mai lungi și mai provocatoare, ca să te bucuri de munte. Antrenamentul nostru începe în fiecare luni și joi în perioada sărbătorilor de iarnă și în vacanța de iarnă în Poiana Brașov, România.

Cursurile şi programele Boomerang on Snow sunt create pentru a te duce la următorul nivel într-un mediu social distractiv în care învăți cum să depășeşti barierele tehnice sau psihologice.
*La cerere, daca se formează un grup de mimim cinci participanţi instrucţia se poate face în limba Romȃnă

ro_RORomanian