DESPRE NOI

Boomerang on Snow este o experiență diferită!

Viziunea noastră este să ducem predarea technicilor de alunecare pe zapadă la nivelul următor!

Misiunea noastră este să îţi transformăm schiul.

Valorile noastre sunt:
• pasiune pentru sporturile de zăpadă
• excelenţă
• progres
• lucru în echipă
• distracție
• curiozitate.

Suntem o şcoala de ski care oferă produse inovatoare pentru clienții nostri. Ofertele noastre includ cursuri și programe de învățare și de îmbunătățire a skiului.

Îmbinăm cele mai moderne tehnici de predare a skiului şi folosim tehnologie moderna, în produse de calitate concepute pentru a îți duce schiul la următorul nivel.

Născut în România, am început să schiez la trei ani. Pasiunea mea pentru munte a evoluat în timp, de la drumeţiile de vară din copilărie, şi schi iarna, la ture de iarnă şi alpinism cu Clubul Alpin Romȃn în timpul studenţiei

Stabilit în Australia din 2003 am continuat să mă bucur de munte, schi şi MTB, în măsura permisă de viaţa profesională.

In 2015 am devenit monitor acreditat de ski de către Asociatia Australiană a Monitorilor Profesionişti. Mi-am început cariera de monitor de ski la Perisher, cea mai mare stațiune de ski din emisfera sudică. Mi-am continuat educația de monitor adăugȃnd calificări de monitor pentru persoane cu handicap, telemark și schi fond. Am continuat educația professionala prin calificări oferite de Avalanche Canada, Canadian Ski Instructor Alliance şi Asociația Monitorilor Profesionişti de Schi din Romȃnia. În 2021 am obținut și acreditarea de antrenor de ski alpin cu Snow Australia. Pasiunea mea pentru a oferi mereu mai mult şi diferit, m-a determinat să încep Boomerang on Snow în 2021.

Sper sa schiem împreună!

Alex Jereb
Boomerang on Snow

ro_RORomanian