Program de Ski

Hai la schi cu noi şi îți vom da noi abilități, tehnică, cunoștințe și încredere!
Dacă skiezi la un nivel intermediar și doreşti să îţi îmbunătățiți skiatul și să cucereşti pârtii negre, suntem aici!
Credem că învățarea într-un mediu de grup îmbunătățește formarea oferită de antrenorii noștri. Antrenamentul în grup este mai eficient, distractiv și favorabil unei învățări mai rapide.

Program de ski include:
• 9 de ore de instrucţie pe zăpadă
• Ski pass de 3 zile în Poiana Brașov
• Comunicare în cască
• O sesiune de analiză a mișcării pe timpul programului
• Două sesiuni de analiză video online după program
• Limita programului la cinci participanți
• 10% reducere din urmatoarele programe cu noi


Programul este conceput pentru a oferi beneficii de lungă durată participanţilor. Nu este un eveniment singular de formare, ci o oportunitate structurată de dezvoltare continuă. Obținem acest lucru prin antrenamentul de calitate pe zăpadă și oferind oportunități de îmbunătățire prin analiză video online a mișcărilor, feedback zilnic individual și acces la o listă cuprinzătoare de exerciții pe care le-am efectuat pe zăpadă. Fiecare participant poate accesa două sesiuni online de analiză a mișcării după program.

După curs, poti alege să continui să skiezi să petreci timp cu prietenii și familia sau pur și simplu să te relaxezi.

Curricula programului urmează o progresie coerentă. În timpul celor trei zile îţi vei îmbunătăți abilități specifice: poziție, rotație, folosirea canturilor și presiune. Timpul pe zăpadă combină exerciții și schi liber. În ultima zi vom avea și cina de rămas bun împreună.
Programele Boomerang on Snow sunt create pentru a îţi duce skiul la un nivel superior într-un mediu social distractiv în care înveți cum să depășeşti barierele tehnice sau psihologice.

* La cerere, instrucţia se poate face în limba Romȃnă sau Engleză.

ro_RORomanian